Cecilie + brødre – December 2015
“Vi faldt første gang over Cecilie i 2013, da vi desperat stod midt i julevrimlen og havde brug for at få taget et søskendeportræt. Siden da er vi troligt kommet igen hvert eneste år for at få taget et nyt søskendebillede. Cecilie er et utroligt behageligt menneske, og en rigtig dygtig fotograf. Hun er meget idérig og kreativ, hvilket falder i rigtig god jord i vores knap så fotovante søskendeflok. Vi har været rigtig glade for Cecilie, og det er bestemt heller ikke sidste gang, vi har fået taget billeder hos hende. Cecilie får vores varmeste anbefalinger!

Mahnoor S – Sommer 2015
Cecilie Winberg er super dygtig til sit arbejde. Jeg fik taget nogle fantastiske billeder i Frederiksberg have og det er i hvertfald ikke sidste gang at jeg bruger hende. Hun er bare fantastisk og fuld af gode råd og ideer. Hun sørger for at man føler sig behagelig og komfortabel når man får taget billederne. Hun var rigtig god til at vælge de pæneste omgivelser og hun gav mig rigtig mange råd til hvordan jeg sku posere og stå. Hun er rigtig let at tale med og hun er god til at få ens ideer til virkelighed. Har været enorm tilfreds med søde Cecilie og kan kun anbefale hende til alle og alle slags billeder! Er enorm glad for mine billeder og det bedste var at jeg ventede i enorm kort tid før jeg fik dem og at det var til så god en pris. Glæder mig til at bruge hende igen. Kan varmt anbefale Cecilie. Kh Mahnoor S

Morten og Christina – Bryllup Juni 2015
Cecilie var fotograf ved vores bryllup, fra start til sen aften. Hun var utroligt professionel, og fik gjort fotograferingen sjov for os. Hun fik os til at være os selv og tog billeder der viste vores personligheder. Små øjeblikke hvor vi ikke poserede, som vi er rigtigt glade for. Hun var med til at vælge foto location og var god til at guide os både under forberedelserne og på dagen. Til festen lagde vi slet ikke mærke til hende, og her fangede hun øjeblikke vi først opdagede vi ønskede dagen efter. Billederne fik vi overraskende hurtigt, da hun brugte maaange timer på at gøre dem klar til os så hurtigt som muligt. Hun er en fotogtaf der tager opgaven alvorligt, men alligevel har tid til at gøre oplevelsen sjov. Super god oplevelse med et super flot resultat! Hun får de varmeste anbefalinger af os, så hvis i mangler en professionel fotograf med det største hjerte, så er det Cecilie!

Daniel og Gitte – Bryllup – Februar 2015
Vi har været sindssyg glade for at have valgt Cecilie på vores store dag. Hun var perfekt til at få folk til at smile med sit gode humør. Hun var effektiv og fik gjort alle de ting vi fik skrevet ned. Vi har følt os rigtig trygge i hendes hænder. Cecilie er meget grundig og “til stede”. Vi er meget tilfredse med vores billeder og hun gjorde hele oplevelsen perfekt. Vi havde vinter bryllup og fik derfor taget billeder indendørs. Fruen overvejer stadigvæk at få taget nogle billeder udendørs og vi er på ingen måde i tvivl om vi ville booke Cecilie igen. Vi kan varmt anbefale Cecilie. /Daniel og Gitte

Louise og familie – December 2014
I november måned fik vi taget billeder af Cecilie til brug i julegave. Vi havde vores datter fra april 2013 med og vi oplevede at Cecilie havde god tålmodighed overfor hende og samtidig var hun hurtig til at tage billeder og fangede mange gode billeder uden vi “poserede”. Processen efterfølgende er ligeledes gået over al forventning. Billeder er godt redigeret og meget skarpe i både sort/hvid og farve. Cecilie har ligeledes været god til at vejlede, hvilken kontrast der vil være bedst til billedet. Redigering gik hurtigt og vi havde vores billeder i god tid. Det er absolut ikke sidste ikke, vi vil få taget billeder af Cecilie.

Annemarie – Foråret 2014
“Det var godt nok en skøn oplevelse; at få taget billeder med Valiant. Han var så dygtig -selvom han bed mig og til sidst blev en smule hysterisk Der er kommet helt vildt gode billeder ud af det, og det er meget svært at vælge. Cecilie Winberg og hendes kæreste gjorde et super stykke arbejde og glæder mig til at se det færdige resultat”

Ida – Foråret 2014
“Jeg brugte fotograf Cecilie winberg 30. Jan 2014 til at tage billeder af mine hunde i sneen. Hun kom med gode ideer til måder at få de flotteste sider af dem frem. Hun tog mange billeder og spurgte meget ind til mine ønsker. Jeg har fået flere fede situationsbilleder. Foruden de flotte portrætter! Hun har lagt meget arbejde til en super god pris. Jeg vil helt sikkert bruge hende igen næste gang jeg skal have taget nogle gode billeder.”

Sabrina – Sommeren 2013
“Da min hund skulle aflives, tog Cecilie med kort varsel sig tid til at tage de sidste billeder af ham. Hun havde ikke gjort sig meget i portrætter af hunde før, men billederne er nogen af de bedste, jeg har af min hund, og det er et fantastisk minde at have. Cecilie går meget op i at udvikle sig, hvilket man tydeligt kan se på hendes billeder. Hun er dedikeret og jeg er vild med hendes “skæve” beskæringer, som giver et personligt præg. Sidst men ikke mindst er Cecilie nede på jorden og rar og behagelig at være sammen med!”